On Monday, June 6, we celebrated the presentation festival with cider Trazola, cheese Eguzki Borda and trikitixa. Then took the word Iraitz Agirre, a member of Argia, Jakoba Errekondo, author of the book, and Jon Andoni Rementeria, who has been working sommelier in the restaurant Remenetxe for 25 years. Rementeria emphasized the importance of this book and its products and referred to the project “Urdaibai esentziak”, which links the restaurants of the region.
After the presentation, the exchange of experiences of the attendees lasted for a long time, as the horticulturists took the opportunity to raise their doubts when signing the book and consulting Errekondo.
As an example of the atmosphere, Onintza Enbeita tweeted the exhibition interview:
- Did you buy books? I told one in the market, in front of the stand of the Living Orchard. "Bookstore?" I leave! ". That's right!
Gaur, martxoak 27, ARGIA komunikabidearen egoitzan aurkeztu dugu Bizi Baratzea Orria, urtaro bakoitzean zabalduko den aldizkari berria. Horrekin batera ospatu dugu ARGIAren Bizi Baratzea proiektuak 10 urte betetzen dituela aurten. Bizi Baratzeako kolaboratzaileak eta ARGIAko... [+]
Urtaro bakoitzean kaleratuko den aldizkari honek Lurrari buruzko jakintza praktikoa eta gaurkotasuneko gaiak jorratuko ditu. Formato oso berezia du: plegatutako orri handi bat da eta zabaldu ahala poster handi bat agertuko zaigu barnean. ARGIAk sostengatzen du Bizi Baratzea... [+]
Gaur abiatu da Bizi Baratzea Orrian kide egiteko kanpaina. Urtaro bakoitzean kaleratuko den aldizkari berezi honek Lurrari buruzko jakintza praktikoa eta gaurkotasuneko gaiak jorratuko ditu, formato oso berezian: poster handi bat izango du ardatz eta tolestu ahala beste... [+]