Hamahiru sukaldari edo ekoizle saritu ditu “euskal gastronomia tradizionala” sustatzen duen Gipuzkoako elkarteak, VI. edizio honetan. Sariekin nabarmendu nahi izan dute bertako ekoizleekin elkarlanean egindako gastronomia jasangarria.
Eduki hauek interesatzen zaizkizu? Kanal honen RSS jariora harpidetu zaitezke.
AdunaLan istripu ez traumatiko baten ondorioz zendu da langilea.
Adunako Udalak bando bidez jakinarazi du COVID-19ak eragindako kalte ekonomikoak arintzeko diru-laguntzak emateko deialdia zabaldu duela. Eskolak eta eguneko zentroak itxi izanaren ondorioz umeak edo zaharrak zaintzeko kontratazioak egin edo lanaldia murriztu dutenei 600 euroko... [+]
Zeruan naiz lurrean dabiltzan hegazti eta animaliak ikusiz gozatzen du Joxe Martin Otaegi Alkainek (Aduna, 1953). Eskopeta argazki kameragatik ordezkatu zuen aspaldi eta ordutik bere irteera eta bidaien helburua, animalien bizimodua gertutik jarraitzea da. Animalia asko ikusi... [+]
Adunako herritarrek ogia egiteko prozesu osoa auzolanean egin eta bideoz jaso dute dokumetal labur honen bitartez.
- Irudiak: Aiora Mujika Ane Urkola Saina Hourcade Ahotsak.eus
- Gidoia: Iñaki Aristeta (Txatarras)
- Edizioa: Aiora Mujika
- Ahotsa eta musika: Maite... [+]