argia.eus
INPRIMATU
Oihana Iguaran Barandiaran gana a proba de Irun
  • Ademais de gañar o programa, Iguaran clasificouse para as semifinais do Campionato de Parellas. O cuarto de final de Irun foi a penúltima: a semana que vén coñeceremos a lista completa dos clasificados para as semifinais.
Bertsozale.eus @bertsozale 2024ko urriaren 28a

O Auditorio de Ficoba de Irun encheuse esta tarde de público, con preto dunha semana de entradas esgotadas. O seis bertsolaris que participaron na actuación foron os seguintes:

Unha vez finalizados os traballos puntuables, Oihana Iguaran Barandiaran impúxose cun total de 517,5 puntos. Así, clasificouse directamente ás semifinais do Campionato de Bertsolaris de Euskal Herria: Será no programa de Arrasate, o 1 de decembro ás 19:00 horas. O resto das puntuacións quedan da seguinte maneira:

Pola súa banda, Uxune Areizaga Aranberri dá.Epaileak foi a encargada de pór os temas no debate.Amaia Otxotorena Gamio, Karlos Ibarguren Olalde, Maite Sukia Olano, Oihana Aranguren Etxaniz e Zigor Leunda Eizmendi. Como secretaria xeral, Aratz Irazustabarrena Garmendia.

O vindeiro domingo, 3 de novembro, disputarase en Tolosa o seguinte e definitivo cuarto de final da Copa do Rei. Unha vez disputado este cuarto de final, completarase a lista de semifinais: ademais dos gañadores do cinco cuartos de final, clasificaranse 13 bertsolaris por puntuación. As entradas de Tolosa e do resto de programas bertsosarrerak.eus están á venda na web de EiTB.